Kontakta oss

Tipsa oss gärna till
info@100nynashamn.se

Ansvarig utgivare och försäljningsansvarig
Niclas Axelson
Tel 070-518 36 95
niclas.axelson@100nynashamn.se

Grafisk formgivare
Paulin Sunesson
Tel 070-493 11 78
paulin.sunesson@100nynashamn.se

100% Reklam & Media i Nynäshamn AB
Box 13
149 21 Nynäshamn

Vi gör 100% Nynäshamn tillsammans med skribenter som har god lokalkännedom och känsla för vår kommun.

100% NYNÄSHAMN är ett gratis magasin om Nynäshamn, av stolta Nynäshamnare och med lokalt engagemang för orten med omgivningar.

Vi vill lyfta fram allt det positiva som finns att berätta om i hela vår kommun. Människor, platser, smaker, näringslivet, besökarna, föreningslivet, kulturen, evenemangen, boende och livsmiljö… Listan kan göras längre än så. Vi är inte i första hand en nyhetskanal, utan vill beskriva livet i Nynäshamn ur många olika perspektiv. Att vi fick äran att ta emot Nynäshamns kommuns utmärkelse ”Årets Nynäshamnsambassadör” gjorde oss därför lite extra stolta.

Magasinet 100% NYNÄSHAMN delas ut regelbundet till hushåll och företag i Nynäshamn kommun och på Muskö, samt sprids även via tidningsställ på strategiska platser och i digital version här på webben. Upplagan är nu cirka 16 500 exemplar per gång och våra sommarnummer delas dessutom ut med en extraupplaga till fritidshus i vårt område.

100% NYNÄSHAMN ges ut av 100% Reklam & Media i Nynäshamn AB. Tidningen är gratis för våra läsare och besökare i kommunen tack vare annonser från våra fantastiska företag och verksamheter.