Snacka om räckvidd!

Med 100% Nynäshamn når du ut till kunderna i hela kommunen – och längre.

Tidningen delas regelbundet ut gratis i brevlådor till hushåll och företag i Nynäshamns kommun samt på Muskö. Dessutom har vi egna tidningsställ utplacerade på ett flertal strategiska platser för att nå många besökare – året om. Upplagan per utgåva är drygt 17.000 exemplar och våra sommarnummer delas även ut med en extraupplaga till fritidshus i samma område. Tidningen finns också att läsa i digital version här på webben.

Din annons syns i ett positivt och säljande sammanhang med fokus på det nära och lokala. Vår idé är att vi varje gång vill skapa en ny, intressant produkt med varierat innehåll som lockar till läsning i olika åldrar och målgrupper. Tidningen ska vara värd att spara och läsa om igen. Tack vare att 100% Nynäshamn också är tillgänglig i tidningsställ och på webben, blir din annons exponerad återkommande, når ut brett och sprids under en längre period.

Säljansvarig
Niclas Axelson
Tel 070-518 36 95
niclas.axelson@100nynashamn.se

Säljare
Ulla Sämsjö
079-339 47 80
ulla.samsjo@100nynashamn.se

100% Reklam & Media i Nynäshamn AB
Box 13
149 21 Nynäshamn

Annonsinformation

100% NYNÄSHAMN är ett gratis magasin om Nynäshamn, av stolta Nynäshamnare och med lokalt engagemang för orten med omgivningar.

Vi vill lyfta fram allt det positiva som finns att berätta om i hela vår kommun. Människor, platser, smaker, näringslivet, besökarna, föreningslivet, kulturen, evenemangen, boende och livsmiljö… Listan kan göras längre än så. Vi är inte i första hand en nyhetskanal, utan vill beskriva livet i Nynäshamn ur många olika perspektiv. Att vi fick äran att ta emot Nynäshamns kommuns utmärkelse ”Årets Nynäshamnsambassadör” gjorde oss därför lite extra stolta.

Magasinet 100% NYNÄSHAMN delas ut regelbundet till hushåll och företag i Nynäshamn kommun och på Muskö, samt sprids även via tidningsställ på strategiska platser och i digital version här på webben. Upplagan är nu cirka 16 500 exemplar per gång och våra sommarnummer delas dessutom ut med en extraupplaga till fritidshus i vårt område.

100% NYNÄSHAMN ges ut av 100% Reklam & Media i Nynäshamn AB. Tidningen är gratis för våra läsare och besökare i kommunen tack vare annonser från våra fantastiska företag och verksamheter.