Evenemang

Evenemang i Nynäshamn

Tipsa oss om era evenemang i god tid! Skicka ditt tips via e-post till Nynäshamns besökscenter, info@nynashamn.se, så får det också chans att komma med i tidningen 100% Nynäshamn.
Bifoga beskrivning, tider, start- och slutdatum, information om arrangör samt kontaktuppgifter och gärna en bild.

Just nu är många evenemang inställda eller ändras med kort varsel på grund av Covid 19. Vi gör därför ett uppehåll med publicering av vår evenemangskalender i tidningen och hänvisar tillsvidare till kommunens besökswebb där informationen kan uppdateras löpande.

Vi på 100% Nynäshamn kan aldrig garantera publicering och reserverar oss för att vi kan behöva göra ändringar i det inskickade materialet. Vill du säkert få med den information du önskar hänvisar vi till vår annonsförsäljning.

100% NYNÄSHAMN är ett gratis magasin om Nynäshamn, av stolta Nynäshamnare och med lokalt engagemang för orten med omgivningar.

Vi vill lyfta fram allt det positiva som finns att berätta om i hela vår kommun. Människor, platser, smaker, näringslivet, besökarna, föreningslivet, kulturen, evenemangen, boende och livsmiljö… Listan kan göras längre än så. Vi är inte i första hand en nyhetskanal, utan vill beskriva livet i Nynäshamn ur många olika perspektiv. Att vi fick äran att ta emot Nynäshamns kommuns utmärkelse ”Årets Nynäshamnsambassadör” gjorde oss därför lite extra stolta.

Magasinet 100% NYNÄSHAMN delas ut regelbundet till hushåll och företag i Nynäshamn kommun och på Muskö, samt sprids även via tidningsställ på strategiska platser och i digital version här på webben. Upplagan är nu cirka 16 500 exemplar per gång och våra sommarnummer delas dessutom ut med en extraupplaga till fritidshus i vårt område.

100% NYNÄSHAMN ges ut av 100% Reklam & Media i Nynäshamn AB. Tidningen är gratis för våra läsare och besökare i kommunen tack vare annonser från våra fantastiska företag och verksamheter.