Evenemang

Evenemang i Nynäshamn

Tipsa oss om era evenemang i god tid! Skicka ditt tips via turistbyråns e-post till info@nynashamn.se så kan det läggas ut både på visitnynashamn.se och får chans att komma med i 100% Nynäshamn, i både tidningen och på vår webb 100nynashamn.se.
Bifoga beskrivning, tider, start- och slutdatum, information om arrangör samt kontaktuppgifter och gärna en bild.

Just nu är är många evenemang inställda på grund av Covid 19, vi väljer därför att hänvisa till visitnynashamn, där evenemangen löpande uppdateras.

Vi på 100% Nynäshamn kan aldrig garantera publicering och vi reserverar oss för att vi kan behöva göra ändringar i det inskickade materialet. Vill du säkert få med den information du önskar hänvisar vi till vår annonsförsäljning.

100% NYNÄSHAMN med webbplatsen 100nynashamn.se är ett gratis magasin om Nynäshamn, av stolta nynäshamnare och med lokalt engagemang.

Vi vill lyfta fram allt det positiva som finns att berätta om i hela vår kommun. Människorna, platserna, det lokala näringslivet, besökarna, föreningslivet, kulturen, evenemangen, boende och livsmiljö… Listan är mycket längre än så. Vi är inte i första hand en nyhetskanal, utan vill beskriva livet i Nynäshamn ur många olika perspektiv.

Magasinet 100% NYNÄSHAMN delas ut 10 ggr/år till hushåll och företag i Nynäshamn kommun, samt sprids även via tidningsställ på strategiska platser. Upplagan är drygt 15 000 ex. Vårt sommarnummer i juni delas även ut till fritidshus i kommunen och på Muskö med en upplaga på c:a 30 000 ex.

100% NYNÄSHAMN ges ut av 100% Reklam & Media i Nynäshamn AB. Både tidning och webb är gratis för läsarna och finansieras med annonser från våra fantastiska företag och verksamheter.