Smak

I Nynäshamn finns ett smakrikt utbud med stor variation. Från den klassiska Sorundatårtan med anor från 1800-talets början, till dagens hantverksmässiga tillverkning av t ex Nobelchoklad och prisvinnande öl. Café- och restauranglivet frodas, och även här kan man välja det mesta som faller i smaken, från svenska klassiker till det internationella köket. Och i många stugor har man sina egna favoritrecept. Sött, salt, surt, beskt, umami… Hos oss kommer du att kunna läsa om många av våra lokala smaker.
Bon appétit!

Senaste artiklarna inom smak

100% NYNÄSHAMN med webbplatsen 100nynashamn.se är ett gratis magasin om Nynäshamn, av stolta nynäshamnare och med lokalt engagemang.

Vi vill lyfta fram allt det positiva som finns att berätta om i hela vår kommun. Människorna, platserna, det lokala näringslivet, besökarna, föreningslivet, kulturen, evenemangen, boende och livsmiljö… Listan är mycket längre än så. Vi är inte i första hand en nyhetskanal, utan vill beskriva livet i Nynäshamn ur många olika perspektiv.

Magasinet 100% NYNÄSHAMN delas ut 10 ggr/år till hushåll och företag i Nynäshamn kommun, samt sprids även via tidningsställ på strategiska platser. Upplagan är drygt 15 000 ex. Vårt sommarnummer i juni delas även ut till fritidshus i kommunen och på Muskö med en upplaga på c:a 30 000 ex.

100% NYNÄSHAMN ges ut av 100% Reklam & Media i Nynäshamn AB. Både tidning och webb är gratis för läsarna och finansieras med annonser från våra fantastiska företag och verksamheter.