Shopping

I Nynäshamn finns det mesta man kan önska sig för en lyckad shoppingrunda. Här finns ett brett och varierat utbud i såväl våra egna unika och personliga butiker som hos de rikskända större affärskedjorna. Förutom allsköns prylar kan du förstås också unna dig själv en uppfriskande massage, en tuff frisyr eller nya naglar – bland mycket annat. När du vill ta en paus i shoppandet finns också många caféer och restauranger att välja bland, både i stadskärnan och på flera platser runt omkring i kommunen. Här ger vi återkommande tips om vad du kan hitta, utifrån skiftande årstider och aktuell säsong.

Senaste artiklarna inom shopping

100% NYNÄSHAMN med webbplatsen 100nynashamn.se är ett gratis magasin om Nynäshamn, av stolta nynäshamnare och med lokalt engagemang.

Vi vill lyfta fram allt det positiva som finns att berätta om i hela vår kommun. Människorna, platserna, det lokala näringslivet, besökarna, föreningslivet, kulturen, evenemangen, boende och livsmiljö… Listan är mycket längre än så. Vi är inte i första hand en nyhetskanal, utan vill beskriva livet i Nynäshamn ur många olika perspektiv.

Magasinet 100% NYNÄSHAMN delas ut 10 ggr/år till hushåll och företag i Nynäshamn kommun, samt sprids även via tidningsställ på strategiska platser. Upplagan är drygt 15 000 ex. Vårt sommarnummer i juni delas även ut till fritidshus i kommunen och på Muskö med en upplaga på c:a 30 000 ex.

100% NYNÄSHAMN ges ut av 100% Reklam & Media i Nynäshamn AB. Både tidning och webb är gratis för läsarna och finansieras med annonser från våra fantastiska företag och verksamheter.