Nynäsprofiler

Det är människorna som gör vår kommun till vad den är. I Nynäshamn finns många olika personligheter som på olika sätt bidrar till att ge staden och dess omgivningar liv och rörelse. De finns inom näringslivet, i ideella föreningar, på arbetsplatser, i skolan, inom vård & omsorg, på kulturscener ­‑ kort sagt överallt där det pågår verksamheter av olika slag. Här presenterar vi några av alla fantastiska nynäshamnare och andra entusiaster med anknytning till vår kommun som lägger sin tid på att göra Nynäshamn till en underbar plats att vara på.
Nynäsprofiler, helt enkelt. 

Senaste artiklarna inom Nynäsprofiler

100% NYNÄSHAMN med webbplatsen 100nynashamn.se är ett gratis magasin om Nynäshamn, av stolta nynäshamnare och med lokalt engagemang.

Vi vill lyfta fram allt det positiva som finns att berätta om i hela vår kommun. Människorna, platserna, det lokala näringslivet, besökarna, föreningslivet, kulturen, evenemangen, boende och livsmiljö… Listan är mycket längre än så. Vi är inte i första hand en nyhetskanal, utan vill beskriva livet i Nynäshamn ur många olika perspektiv.

Magasinet 100% NYNÄSHAMN delas ut 10 ggr/år till hushåll och företag i Nynäshamn kommun, samt sprids även via tidningsställ på strategiska platser. Upplagan är drygt 15 000 ex. Vårt sommarnummer i juni delas även ut till fritidshus i kommunen och på Muskö med en upplaga på c:a 30 000 ex.

100% NYNÄSHAMN ges ut av 100% Reklam & Media i Nynäshamn AB. Både tidning och webb är gratis för läsarna och finansieras med annonser från våra fantastiska företag och verksamheter.