Nöje & Fritid

Det finns mycket att göra på fritiden i Nynäshamn. Här finns något för alla. Oavsett om du föredrar naturupplevelser till havs eller i skogen, motion eller tuffare träning, kultur i många olika former, krogrundor eller föreningsliv, en aktiv fritid eller bara njuta av stunden ‑ du behöver inte välja antingen eller, utan kan ta del av allt och mycket mer på din fritid i vår kommun. Tips om olika aktiviteter, evenemang och upplevelser kan du få i vårt kalendarium men här ger vi lite djupare inblickar i kommunen nöjes- och fritidsliv.

Senaste artiklarna inom nöje & fritid

100% NYNÄSHAMN med webbplatsen 100nynashamn.se är ett gratis magasin om Nynäshamn, av stolta nynäshamnare och med lokalt engagemang.

Vi vill lyfta fram allt det positiva som finns att berätta om i hela vår kommun. Människorna, platserna, det lokala näringslivet, besökarna, föreningslivet, kulturen, evenemangen, boende och livsmiljö… Listan är mycket längre än så. Vi är inte i första hand en nyhetskanal, utan vill beskriva livet i Nynäshamn ur många olika perspektiv.

Magasinet 100% NYNÄSHAMN delas ut 10 ggr/år till hushåll och företag i Nynäshamn kommun, samt sprids även via tidningsställ på strategiska platser. Upplagan är drygt 15 000 ex. Vårt sommarnummer i juni delas även ut till fritidshus i kommunen och på Muskö med en upplaga på c:a 30 000 ex.

100% NYNÄSHAMN ges ut av 100% Reklam & Media i Nynäshamn AB. Både tidning och webb är gratis för läsarna och finansieras med annonser från våra fantastiska företag och verksamheter.