Näringsliv

Det viktiga näringslivet är motorn som driver vår kommun framåt. Här skapas arbetstillfällen och innovativa lösningar inom till exempel handel, service, industri och besöksnäring, för att nämna några branscher. Många företag har genom åren bidragit till att ge vår kommun sin identitet. Några finns kvar, andra har försvunnit och nya har kommit till. Idag finns flera tusen verksamma företag registrerade i vår kommun, och de blir fler för varje år som går. Här ska vi berätta om några av dem, från de stora med många anställda till de allra minsta en- och fåmansföretagen i kommunen. Vem vet – en vacker dag kan även liten blir stor.

Senaste artiklarna inom näringsliv

100% NYNÄSHAMN med webbplatsen 100nynashamn.se är ett gratis magasin om Nynäshamn, av stolta nynäshamnare och med lokalt engagemang.

Vi vill lyfta fram allt det positiva som finns att berätta om i hela vår kommun. Människorna, platserna, det lokala näringslivet, besökarna, föreningslivet, kulturen, evenemangen, boende och livsmiljö… Listan är mycket längre än så. Vi är inte i första hand en nyhetskanal, utan vill beskriva livet i Nynäshamn ur många olika perspektiv.

Magasinet 100% NYNÄSHAMN delas ut 10 ggr/år till hushåll och företag i Nynäshamn kommun, samt sprids även via tidningsställ på strategiska platser. Upplagan är drygt 15 000 ex. Vårt sommarnummer i juni delas även ut till fritidshus i kommunen och på Muskö med en upplaga på c:a 30 000 ex.

100% NYNÄSHAMN ges ut av 100% Reklam & Media i Nynäshamn AB. Både tidning och webb är gratis för läsarna och finansieras med annonser från våra fantastiska företag och verksamheter.