Bo & Leva

Borta bra men hemma bäst. Hemmet är den plats där de flesta av oss trivs allra mest och där vi gärna vill spendera stora delar av våra liv. Några vill ta på sig snickarbyxorna, bygga till och renovera medan andra helst påtar i trädgården eller blomkrukorna med sina mer eller mindre gröna fingrar. Efter en arbetsdag kan det vara skönt att bara få sjunka ner i den sköna favoritfåtöljen, kanske läsa en bok eller se på nyheterna och till helgen kan det vara trevligt med några gäster vid middagsbordet. Hemmet är vår egen borg, oavsett om det är i slott, koja eller något mittemellan.
Vem bor här?

Senaste artiklarna inom bo & leva

100% NYNÄSHAMN med webbplatsen 100nynashamn.se är ett gratis magasin om Nynäshamn, av stolta nynäshamnare och med lokalt engagemang.

Vi vill lyfta fram allt det positiva som finns att berätta om i hela vår kommun. Människorna, platserna, det lokala näringslivet, besökarna, föreningslivet, kulturen, evenemangen, boende och livsmiljö… Listan är mycket längre än så. Vi är inte i första hand en nyhetskanal, utan vill beskriva livet i Nynäshamn ur många olika perspektiv.

Magasinet 100% NYNÄSHAMN delas ut 10 ggr/år till hushåll och företag i Nynäshamn kommun, samt sprids även via tidningsställ på strategiska platser. Upplagan är drygt 15 000 ex. Vårt sommarnummer i juni delas även ut till fritidshus i kommunen och på Muskö med en upplaga på c:a 30 000 ex.

100% NYNÄSHAMN ges ut av 100% Reklam & Media i Nynäshamn AB. Både tidning och webb är gratis för läsarna och finansieras med annonser från våra fantastiska företag och verksamheter.